TopPocket 2019

Contează cât câștigi – sau cât păstrezi?

SalesElite vă prezintă TopPocket, programul care vă ajută să vă păstrați banii în buzunar.

Cursul TopPocket vă pune la dispoziție, detaliat, 10 principii fundamentale de eficientizare a cheltuielilor personale, colectate și testate pe parcursul mai multor ani de experiență practică. Creatorul cursului este domnul Marius Manic, doctor în marketing, cu mai bine de 25 de ani de experiență practică în multiple industrii și companii.

Modalitatea de livrare a programului este prin mesaje personale pe platforma WhatsApp. Ritmul va fi de aproximativ 12 pe lună, exceptând sărbătorile legale, de regulă în dimineața zilelor de marți, joi și sâmbătă, astfel încât să existe timpul necesar pentru reflecție și aplicare. Durata programului este de circa 3 luni, începând din ianuarie, mai sau septembrie, iar investiția necesară este de numai 33 de lei.

Principiile monetare cuprinse în program se referă la Motivație, Monitorizare, Eficiență, Alocare, Planificare și Organizare, printre altele, și pot fi aplicate de către fiecare cursant, în viața de zi cu zi. La finalul cursului puteți avea, după dorință, o discuție telefonică cu moderatorul cursului, în care să abordați detalii particulare ale principiilor sau rezultate personale în aplicarea acestora.

Poate că pentru dvs. banii nu contează – sau puteți folosi TopPocket! Dvs. alegeți, chiar acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *