TimeMaster 2019

Cum ar fi să puteți realiza dublu în același interval de timp?

SalesElite vă prezintă TimeMaster, cel mai complet program de time management.

Știm deja: timpul nu poate fi oprit, cumpărat, împrumutat sau depozitat. Singurul lucru pe care-l putem face este să-l folosim cu eficiență. TimeMaster vă pune la dispoziție 88 de principii, tehnici și metode de eficientizare a utilizării timpului personal, colectate și testate pe parcursul mai multor ani de experiență practică, în diverse domenii și modalități de lucru: dezvoltare personală, management, vânzări, administrativ, comercial, academic, producție, distribuție, evenimente și sport de performanță. Creatorul cursului este domnul Marius Manic, doctor în marketing, cu mai bine de 25 de ani de experiență practică în multiple industrii și companii.

Modalitatea de livrare a programului este prin mesaje personale pe platforma WhatsApp. Ritmul va fi de aproximativ 12 pe lună, exceptând luna august și sărbătorile legale, de regulă în dimineața zilelor de luni, miercuri și vineri, astfel încât să existe timpul necesar pentru reflecție și aplicare. Durata programului este de circa 8 luni, din martie până în octombrie, iar investiția necesară este de numai 88 de lei.

Tehnicile sunt grupate în șase categorii, după cum urmează: Strategie, Monitorizare, Alocare, Comunicare, Planificare și Organizare. La finalul fiecărei categorii puteți avea, după dorință, o discuție telefonică cu moderatorul cursului, în care să abordați detalii particulare ale tehnicilor sau rezultate personale în aplicarea acestora.

Puteți lăsa lucrurile exact așa cum sunt acum – sau puteți fi propriul TimeMaster! Dvs. alegeți, chiar acum.

Rezervare loc

SALES # REVIVE ‘19

Cum ridicăm vânzările la un nivel superior?

SalesElite vă invită la seminarul Sales # Revive ’19 în care vor fi abordate:

  • Conceptul de vânzare eficientă;
  • Structura vânzărilor de succes;
  • Principii de dezvoltare consecventă a vânzărilor.

Întâlnirea (~2,5 ore) va fi structurată astfel: o expunere (teoretică și practică) a temelor principale, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care vor fi analizate aspectele importante ale vânzării și în urma căreia vor fi stabilite și următoarele subiecte actuale de interes pentru participanți. Pentru orice detalii vă rugăm să ne contactați telefonic și vă vom ajuta cu plăcere.

Informațiile sunt, în primul rând, adresate celor implicați în vânzări B2B, dar majoritatea noțiunilor se pot utiliza cu succes și pentru alte modalități de vânzare, inclusiv în viața personală. 🙂

Moderatorul evenimentului va fi domnul Marius Manic, practician în vânzări și doctor în marketing, cu mai bine de 20 de ani de experiență în multiple industrii și companii.

Evenimentul va avea loc în 21 februarie 2019, în Brașov, strada Iuliu Maniu nr. 62 (pensiuneambient.ro). Vă rugăm să vă înscrieți numai la sesiunea corespunzătoare activității dvs. zilnice:

  • cea de la 14:00 va fi dedicată persoanelor implicate direct în activitatea zilnică de vânzări: agenți de vânzări, reprezentanți de vânzări, business developers, freelancers;
  • cea de la 17:00 se va adresa celor cu atribuții de management și conducere a echipelor de vânzări: manageri de vânzări, directori comerciali, team leaders, administratori, business owners.

Pentru rezervarea locului este necesară înregistrarea. Fiecare participant va fi contactat după înscriere, pentru stabilirea subiectelor particulare de interes.

Special pentru acest eveniment, investiția necesară este de numai 30 de lei per participant.
(Sau gratuit, dacă sunteți însoțiți de alți 2 prieteni!)

Vă așteptăm și vă dorim Succes în Vânzări în 2019!

Actualizare

Suntem împinși, din când în când,
Să dăm același test, pe rând,
Și nu ne este greu defel
Că întrebările-s la fel.

Domeniul e familiar,
Vorbim cu-ncredere și har;
Problema e că-ncet, treptat…
Răspunsurile s-au schimbat.