TopPocket 2019

Contează cât câștigi – sau cât păstrezi?

SalesElite vă prezintă TopPocket, programul care vă ajută să vă păstrați banii în buzunar.

Cursul TopPocket vă pune la dispoziție, detaliat, 10 principii fundamentale de eficientizare a cheltuielilor personale, colectate și testate pe parcursul mai multor ani de experiență practică. Creatorul cursului este domnul Marius Manic, doctor în marketing, cu mai bine de 25 de ani de experiență practică în multiple industrii și companii.

Modalitatea de livrare a programului este prin mesaje personale pe platforma WhatsApp. Ritmul va fi de aproximativ 12 pe lună, exceptând sărbătorile legale, de regulă în dimineața zilelor de marți, joi și sâmbătă, astfel încât să existe timpul necesar pentru reflecție și aplicare. Durata programului este de circa 3 luni, începând din ianuarie, mai sau septembrie, iar investiția necesară este de numai 33 de lei.

Principiile monetare cuprinse în program se referă la Motivație, Monitorizare, Eficiență, Alocare, Planificare și Organizare, printre altele, și pot fi aplicate de către fiecare cursant, în viața de zi cu zi. La finalul cursului puteți avea, după dorință, o discuție telefonică cu moderatorul cursului, în care să abordați detalii particulare ale principiilor sau rezultate personale în aplicarea acestora.

Poate că pentru dvs. banii nu contează – sau puteți folosi TopPocket! Dvs. alegeți, chiar acum.

TimeMaster 2019

Cum ar fi să puteți realiza dublu în același interval de timp?

SalesElite vă prezintă TimeMaster, cel mai complet program de time management.

Știm deja: timpul nu poate fi oprit, cumpărat, împrumutat sau depozitat. Singurul lucru pe care-l putem face este să-l folosim cu eficiență. TimeMaster vă pune la dispoziție 88 de principii, tehnici și metode de eficientizare a utilizării timpului personal, colectate și testate pe parcursul mai multor ani de experiență practică, în diverse domenii și modalități de lucru: dezvoltare personală, management, vânzări, administrativ, comercial, academic, producție, distribuție, evenimente și sport de performanță. Creatorul cursului este domnul Marius Manic, doctor în marketing, cu mai bine de 25 de ani de experiență practică în multiple industrii și companii.

Modalitatea de livrare a programului este prin mesaje personale pe platforma WhatsApp. Ritmul va fi de aproximativ 12 pe lună, exceptând luna august și sărbătorile legale, de regulă în dimineața zilelor de luni, miercuri și vineri, astfel încât să existe timpul necesar pentru reflecție și aplicare. Durata programului este de circa 8 luni, din martie până în octombrie, iar investiția necesară este de numai 88 de lei.

Tehnicile sunt grupate în șase categorii, după cum urmează: Strategie, Monitorizare, Alocare, Comunicare, Planificare și Organizare. La finalul fiecărei categorii puteți avea, după dorință, o discuție telefonică cu moderatorul cursului, în care să abordați detalii particulare ale tehnicilor sau rezultate personale în aplicarea acestora.

Puteți lăsa lucrurile exact așa cum sunt acum – sau puteți fi propriul TimeMaster! Dvs. alegeți, chiar acum.

Rezervare loc